"3 fotoshoots gedaan door Talitha. Waarvan 1 van het afscheid van onze vader. Dit heeft ze met veel respect en op de achtergrond gedaan.
Bij alle 3 de shoots voelde het luchtig en vertrouwd. Gewoon ontspannen en met een beetje humor. Heerlijk.
Wij zijn haar dankbaar voor de foto's die ze gemaakt heeft. En we zullen in de toekomst zeker meer momenten laten vastleggen door haar."

"Wij ontmoetten Talitha maanden voor onze bruiloft en voelden meteen een klik. Als er dan toch iemand bij zou zijn die geen familie is, dan heel graag Talitha! Ze voelt goed aan wat er gebeurt en doet haar werk respectvol en bijna onzichtbaar. De fotoshoot voor de ceremonie was een ervaring op zich: heel ontspannen, serieus maar met een lach en met prachtig resultaat. We kijken met veel plezier terug op de dag en in het bijzonder de fotoshoot en kunnen niet wachten tot ons fotoboek er is!"

"Via mijn vriendin werd ik getipt om Talitha te vragen voor onze zwangerschapsshoot. Op zaterdagochtend na een fijn kennismakingsgesprekje aan de keukentafel gingen we aan de slag. Eerst in de babykamer en daarna de binnenstad van Leiden in. Talitha nam de tijd, zocht naar mooie plekjes voor het nemen van de foto's en ondertussen hebben we ook een hoop gelachen! De sfeer was top en we voelde ons beide gelijk op ons gemak wat je ook terug ziet in de prachtige foto's! Precies zoals we het in gedachte hadden, foto's van ons samen met de dikke buik in een ontspannen setting, niet teveel geposeerd, in onze stad Leiden. En zo leuk om na de shoot dezelfde middag al een aantal foto's te ontvangen als sneak preview, zodat we gelijk al konden nagenieten van de leuke fotoshoot diezelfde ochtend. Mijn man (hobby-fotograaf), is best kritisch als het gaat om foto's. En ook hij is super blij met het resultaat! :) 
Talitha nogmaals onwijs bedankt voor de prachtige foto's van een bijzondere periode! Ook ik ga je tippen aan mijn (toekomstige) zwangere vriendinnen!"

"Waar moeten wij beginnen? In november 2017 voor het eerst met Talitha kennis mogen maken. Na deze newbornshoot volgden er nog vele andere lifestyleshoots. Mooi om te zien dat Talitha de tijd neemt, geduld heeft (heel fijn met een dreumes/peuter met een eigen wil), er altijd wat te lachen valt, dat Talitha de mooiste plekjes kent én de mooiste plaatjes schiet. De foto's zijn precies zoals het op dat moment is. Gezellig, ongedwongen en relaxt. Super fijn om snel een sneak preview te krijgen, waarop we zien wat wij tijdens de fotoshoot voelden: alles kan en niets moet. Wij kijken dan ook erg uit naar het moment dat Talitha ons ja-woord zal gaan fotograferen, want wij kunnen na 6 shoots zeggen dat Talitha meer dan een fijn mens is!"

Talitha geboekt voor onze newbornshoot. We wilden geen zoetsappige foto's met schapendekentje etc maar vooral van onze 3 kinderen. Ze is heel geduldig en lief en onze oudste 2 jogens deden daarom heel graag mee. Ze vroeg ook naar onze ideeen en nam overal de tij voor. We kregen snel al (dezelfde dag!) wat preview foto's en deze waren allemaal super geweldig. We hebben nog een hele mooie ixxi gemaakt van de mooiste foto's, heerlijk om daar iedere dag naar te kijken. Heel erg blij!

Wil jij ook een review schrijven? Super graag! Dan plaats ik die ook met liefde op deze pagina: