TALITHA

Te veel willen – te weinig tijd, drink de hele dag door thee, hekel aan sokken, gek op zoetigheid, lach graag, verliefd op mijn man Joost, dol op mijn zoontje Mees (2014) en dochtertje Sophia (2017). Ik word blij van tijd doorbrengen met vrienden, lekker eten, gek doen met m’n neefjes en nichtjes, een fijn boek lezen en uiteraard foto's maken; that’s me!

I wish my eyes could take photos.

Na de geboorte van mijn zoontje ben ik gaan realiseren dat dingen doen waar je blij van wordt zoveel geluk met zich mee brengt. Daarom heb ik de stap durven nemen om mijn foto’s te delen met anderen. Als afgestudeerd psycholoog wil ik het leven vastleggen zoals die is; niet geposeerd, geen gedwongen momenten creëren, maar pure emoties die op de foto’s voelbaar zijn. Dit kan een lach zijn van een kind, maar ook het verdriet bij het verlies van een dierbare. Herinneringen en momenten die laten zien wie jij bent en wat voor jou belangrijk is, vastgelegd op een respectvolle manier.

Met veel trots ben ik vrijwilliger bij Stichting Earlybirds. Ik maak met zorg, liefde en respect een fotoreportage in het ziekenhuis van veel te vroeg geboren kindjes. Het doel van de stichting is om iedere ouder een tastbare herinnering te geven aan de beginperiode van het leven van  hun kindje.

------------------------------

Mag ik ook voor jou een fotoreportage verzorgen? Neem gerust vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Kom in contact