"Quality is the best business plan'' 

Foto's voor je website of social media. Voor je brochure, artikel of boek. Foto's van een evenement of voor profielfoto's. Foto's brengen je eindproduct naar een hoger niveau en versterken je boodschap. Sprekende beelden trekken klanten aan. Beelden kunnen meer informatie geven dan woorden kunnen doen. 

Lifestyle

Ik vertel graag verhalen met beeld. Verhalen over het echte leven. Verhalen uit het echte leven. Fotograferen zoals het is. Wanneer er wordt gedaan wat er altijd wordt gedaan, wanneer je gewoon jezelf bent. Zodat er gevoeld kan worden bij het zien van de beelden. Ik vertel graag jóuw verhaal met beeld. In grote lijnen, maar ook juist gericht op de details. Zijn dat de twinkelingen in de ogen wanneer je met trots vertelt over je bedrijf? De visitekaartjes die liggen te pronken op een tafel? Of een hardwerkend iemand die helemaal op z'n plek zit?  

Geen studiofoto's, niet poseren en geen kunstlicht. Ik werk zoveel mogelijk met natuurlijk daglicht, omdat je hiermee de puurheid van het moment goed kan vastleggen. Ik vang de spontane momenten, de beelden zijn herkenbaar.