JULLIE GAAN TROUWEN!

Gefeliciteerd! Wat ontzettend leuk en spannend om bezig te zijn met alle voorbereidingen. Een fotograaf die qua stijl, werkwijze én persoonlijkheid bij jullie past is erg belangrijk! Leuk dat jullie meer informatie willen over mijn fotografie.

Op zoek naar een trouwfotograaf die voor jullie de spontane momenten vastlegt?

Op deze pagina kunnen jullie meer informatie vinden over mijn werkwijze en stijl van fotograferen. Enthousiast geworden? Dan plan ik graag met jullie een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Ik zal bij jullie thuis komen of we kunnen een skype gesprek houden. Hierin zal ik al jullie vragen beantwoorden, wil ik jullie leren kennen, ik zal wat meer over mijzelf vertellen en uiteraard over het fotograferen van jullie dag. Als jullie dat willen dan kan ik met jullie mee denken om de dag in te plannen. Neem daarna rustig de tijd om alles te laten bezinken. Nog steeds enthousiast? Dan leg ik jullie datum met veel liefde vast in mijn agenda! 

JA, wij willen meer informatie!

Voorbereidingen

YESSS! Eindelijk kun je je jurk aantrekken! 's ochtends start ik bij de bruid om alle voorbereidingen vast te leggen. Alle details worden vastgelegd, zodat ook de bruidegom hier later naar kan kijken. Van het luchtje dat opgespoten wordt tot de sieraden, schoenen en uiteraard de jurk! Mocht er tijd zijn, dan rijd ik graag tussendoor naar de bruidegom om daar ook de details en het aankleden vast te leggen. Dat maakt het verhaal toch wel compleet...

Eerste ontmoeting

Zenuwachtig? Of gewoon super veel zin in? Zal ze in het wit trouwen? Welke kleur zal zijn pak zijn? 

Die eerste blikken tijdens de eerste ontmoeting. De verliefdheid die opnieuw over jullie heen valt. De twinkelingen die bevestigen dat dit júllie dag is. 

'Oldskool' de voordeur open doen om elkaar te ontmoeten, of gaan we voor een mooie locatie om elkaar voor het eerst te zien? Ik denk graag met jullie mee!

Fotoshoot

Samen plezier maken, ongedwongen, puur. Romantisch, ontspannen en spontaan. Dat zijn de ingrediënten voor de fotoshoot van jullie samen. Het moet leuk zijn. Jullie moeten je op je gemak voelen. En ik durf te garanderen dat ik daarvoor kan zorgen. Sámen met jullie!

De foto's kunnen bij/op de trouwlocatie gemaakt worden, maar we kunnen ook op zoek gaan naar een mooie locatie in de buurt. Misschien die ene plek waar jullie elkaar voor het eerst zagen, de eerste kus was of waar jullie gewoon graag samen zijn. 

Ceremonie

En dan is het zover... Hét moment van de dag. Zullen jullie allebei 'JA' zeggen? Ach, de foto's hebben we in ieder geval ;) Kidding! Super bijzonder moment! Wordt de bruid weggegeven? Worden er mooie herinneringen gedeeld? Zijn jullie omringd door dierbaren? 

Wat mij betreft toch wel hét kippenvel moment van de hele dag. En ik zal ervoor zorgen dat dat weer voelbaar zal zijn bij het terugzien van de foto's!

Receptie

GETROUWD!! Dus; reden voor een drankje en een stuk taart. Zó leuk hoe elke bruidstaart weer anders is. Samen de taart aansnijden en elkaar de eerste hap geven. Heel braaf, want anders komt die mooie jurk onder de taart... dat kan écht niet ;) !

Verder lekker tijd voor ontspanning en het feliciteren. Dat levert fijne plaatjes op!

Nu is er ook een moment om foto's te maken met de daggasten. Heel waardevol om deze foto's van al jullie dierbaren te hebben!

Diner

'Ben je er ook bij tijdens het eten?!' Ja, ik leg wat details vast. Misschien wordt er wel een speech gegeven. En nee, ik zal niet van elke hap een foto maken. Niets vervelenders dan continu een camera op je gericht en wie is op z'n charmanst tijdens het eten? Dus ik zal hier niet veel fotograferen.

'Maar vermaak jij je dan wel?' 
Zéker! Ik ga namelijk nóg harder werken. Tijdens het diner is er voor mij ruimte en tijd om alvast een sneak peek klaar te zetten! Hóe leuk om een slideshow te draaien tijdens het feest met wat foto's van de dag. Of dat je al wat foto's hebt de volgende dag om nog even met elkaar na te genieten! 

PARTY!

Tijd om te knallen! De dag zit er bijna op, maar niet voordat er gefeest is met al jullie lieve vrienden en familie! Ik raad aan dat ik zal blijven tot na de openingsdans (ja mannen, we gaan gewoon voor een dans hoor!). Uiteraard worden er ook sfeer- en dansfoto's gemaakt van de gasten. Hebben jullie hier andere ideeën over? Deel ze gerust. Ik sta altijd open voor leuke plannen!